tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Stuur mij de nieuwsbrief van TCH!
captcha 
Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapDe laatste nieuwsbrief dateert alweer van zo’n 6 maanden geleden. Er is na februari jl. wel het nodige gebeurt op en rond TCH, dus hier weer een update van de gebeurtenissen en ontwikkelingen. Het dubbeltoernooi was zeer matig bezet, maar niet ongezellig. De Revahohal is weer afgebroken met ruim voldoende vrijwilligers. Als vrijwilligersavond is er in maart een geslaagde tennisquiz geweest, en tijdens de ALV hebben we  afscheid genomen van Debby vd Vlis en de plannen voor de club toegelicht. Onder deze plannen was ook het ALS 24-uurs evenement, waar een groep gemotiveerde vrijwilligers onder leiding van Rien vd Knaap een fantastisch evenement van hebben gemaakt.

Dit uiteraard met deelname van veel leden en vrijwilligers, die samen ervoor hebben gezorgd dat we ruim 45.000 euro hebben opgehaald. De emotie die aan het eind voelbaar was bij iedereen tekent de saamhorigheid binnen TCH  en het meeleven met Jeanet en haar gezin. We blijven hopen op een doorbraak om ALS te stoppen, in goed overleg hebben we wat het werk betreft de taken van Jeanet over kunnen dragen aan Jenny Hoogendorp. Zij vervangt Jeanet op haar eigen manier, en ze heeft in een korte tijd al een prima indruk achtergelaten bij ons.

In het winterseizoen zal de bridge en de klaverjas om de week op de donderdagavonden gewoon doorgaan, we hebben constructief overleg gehad en een eerder besluit om te stoppen weer teruggedraaid. 

Vanuit de jeugd zijn er verschillende evenementen op en buiten TCH geweest, die met veel enthousiasme door onze jeugdleden zijn bezocht.

Het 30einvitatietoernooi staat voor de deur, vanaf 30 augustus t/m 8 september staat het park in het teken van een vroege kerst !!!! Het programma is bekend, ik hoop op mooi kerstweer en een fijne sfeer. Toch ook hier weer een teruglopend deelnemersveld…..maar aan de inzet van ons en de vrijwilligers zal het niet liggen. We gaan niet meer met munten werken, maar de munten van vorig jaar kunnen nog wel worden ingewisseld.

Er komt een digitaal prijsbord in de kantine en we zullen de prijslijst wat gaan aanpassen naar boven, we hebben getracht het netjes te houden, wat denk ik wel is gelukt. De LED-verlichting voor buiten wordt deze week geplaatst en kan her en der wat overlast geven. De aan en uitknop van de LED-verlichting komt bij het afhangbord. Da’s handig toch ?? 

Met de RABO-ClubSupport-aktie doen we ook weer mee, je kunt dan als lid op ons stemmen, wat altijd weer een leuk bedrag oplevert voor de club.

De herfstcompetitie is ook weer ingevuld, gelukkig met veel teams. Ook voor de wintercompetities in de hal is er veel animo. De min of meer verplichte bardienst loopt naar tevredenheid. Zeer veel gaat er goed, maar het bestuur wil ook de extra mogelijkheden graag ten volle benutten, wat niet altijd lukt…..we hebben ook altijd de leden nodig, om samen met het bestuur de vereniging te dragen. Dus: blijf lekker tennissen en wees aktief op de club, we zien jullie graag bij de wedstrijden op het invitatietoernooi !!!

Hele fijne kerstdagen allemaal !!!

met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden