tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Stuur mij de nieuwsbrief van TCH!
captcha 
Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Banner ALSwebOp vrijdag 21 juni tot en met zaterdag 22 juni is er op Tennis Club Honselersdijk een 24 uurs-tennismarathon voor het goede doel ALS. ALS is een allesverwoestende, dodelijke ziekte, waar nog geen effectieve behandelingen of medicijnen voor zijn. We hopen dat we met het organiseren van deze dag veel geld op kunnen halen voor ALS. Zodat er meer onderzoeken kunnen komen voor de genezing van ALS . 

14 enthousiaste teams (± 175 personen) hebben zicht de afgelopen maanden aangemeld en hebben zich laten sponsoren. Er zijn op de website van ALS Westland digitale collectebussen aangemaakt waar men op kan doneren. www.alswestland.nl

Ieder team gaat met hun eigen teamleden 24 uur tennissen. We beginnen op vrijdag 21 juni om 19:00 uur en eindigen op zaterdag 22 juni om 19:00 uur. 

Tijdens dit etmaal worden we aan alle kanten vermaakt. De officiële opening om 18:45 uur zal gebeuren door wethouder Varekamp samen met Linda Slaghuis van ALS Westland, de voorzitter van TCH Hans van der Knaap en Jeanet van Holsteijn. 

Om 19:00 uur geven zij het startsein voor deze geweldige tennismarathon. Deze avond zorgt  DJ Rob van Veenvoor gezellige muziek, zal Jerry Mensingmet zijn table magic mensen vermaken. Later op de avond komt Koos Janssengezellig zingen. Alle tennisbanen zijn gesponsord door diverse Honselersdijkse ondernemers; Tendenz kappers, Van der Meer verzekeringen, Sosef-Knaap schilderwerken, van der Weide accountants, Garage de Bruijn, Kwekerij Mulder, 

 

Tijdens de nachtelijk uurtjes gaat het tennissen gewoon door en vermaken de tennissterren zich in het clubgebouw aan de Oldenbarneveldstraat in Honselersdijk. De lampen blijven heel de nacht aan, want daar hebben we van de gemeente Westland vergunning voor gekregen. 

Om 07:30 uur beginnen we met het ontbijt. De teams hebben per persoon een polsbandje aangeschaft, waarmee zij toegang krijgen tot het ontbijt, de lunch of het diner. Al deze maaltijden worden gesponsord door Slagerij Aad GroenewegenAlbert HeijnBirkan FruitBakkerij Erwin Scholtesen Family Treffers. Vanaf 09:00 uur  zaterdag ochtend kunnen stramme spieren los gemasseerd worden door Nicole Gijben van Fysiotherapie Westland. En van 09:00 – 11:00 geeftBurgersdijk tennis op 4 banen een tennis clinic.

Tijdens de lunch klinken de mooie tonen van zangeres Nikki de Kloetover het tennispark. Vanaf 15:00 uur gaan wij naar de finale toewerken. Dit alles wordt sfeervol begeleid door DJ Dinamo, maar ook Het Kassenbouwkooren deHerremeniekomen de sfeer verhogen. We hopen op veel gezelligheid op de club, zodat iedereen op het terras kan genieten van alle tenniswedstrijden onder het genot van een drankje van de bar.

Als afsluiting wordt er op baan 1 en 2 een demonstratie gegeven van Rolstoel tennis. 

Om 19:00 uur knallen we de laatste tennisballen van I-tennisde lucht in en kunnen ruim 150 mensen zeer trots op zich zelf, op elkaar en op het team zijn. Want ze hebben het met elkaar volbracht. 24 uur aan één stuk door tennissen, een hele prestatie! 

Als iedereen een beetje is bijgekomen is er een kleine veiling gepresenteerd door Rob Veenman. We hebben 2 leuke kavels te veilen en gaan voor een mooie hoge opbrengst. Alles voor ALS. Burgemeester Bouke Arends maakt de totale opbrengst bekend en overhandigd de cheque aan Linda Slaghuis van ALS Westland,  We sluiten af met 1 borrel en proosten we met elkaar op nieuwe behandelingen en medicijnen voor ALS. 

Kom je ook naar Tennis Club Honselersdijk en ‘doneer” voor deze genadeloze ziekte!

Deze marathon wordt ook mogelijk gemaakt door EW BeveiligingT Feesthuisvd Windt verpakking. De bloemendijk, Juwelier Roel en Sandra Bakker , Trefzeker, Prezies. We zijn trots dat al deze bedrijven hierboven genoemd belangeloos meedoen aan deze fantastische marathon voor een ontzettend goed doel. 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden