tch-headerbanner-201612.jpg

save the date 9

download

 

Stuur mij de nieuwsbrief van TCH!
captcha 
Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Mei 2019
M D W D V Z Z
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Hans vd Knaap

Het jaar 2018 schiet al weer aardig op. Dagen gaan snel voorbij, en we besteden allemaal onze tijd aan zaken, die ons ter harte gaan. Zo doen wij dat ook als bestuursleden. De afgelopen tijd hebben we ons beziggehouden met jeugd, duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, sponsorwerving, competities en geldzaken. Maar vooral ook met het welzijn van 1 van onze parkbeheersters, Jeanet van Holsteijn. De melding dat zij door de ziekte ALS is getroffen is als een bom ingeslagen bij ons en haar collega Danielle. We hebben het hier allemaal moeilijk mee, maar we willen en zullen er alles aan doen om haar functioneren binnen TCH zo lang en zo prettig mogelijk te laten zijn. Voor Jeanet en haar gezin is het leven op de kop komen te staan. Gelukkig merken we ook, dat veel van haar vrienden en vriendinnen en onze leden steun geven. Het mooie van een club als TCH  is dat we  veel dingen samen beleven, en daar hoort aandacht voor lief en leed ook bij…….

We gaan richting de Kerstdagen, en overal verschijnen weer lichtjes, de Top 2000 brengt sfeer en ik krijg al zin in het OLIEBOLLENTOERNOOI van 28 december (zet ‘m in de agenda!!!). Veel enthousiasme is er ook bij de Jeugdcommissie. Superleuk om te zien hoe de vooruitgang bij de jonkies is. Ook voor de voorjaarscompetitie is er al weer veel animo, de wintercompetitie in de hal loopt lekker, met veel spannende potjes en mooie gesprekken achteraf.   

We evalueren de gebeurtenissen van het afgelopen jaar ook binnen TCH. De enquete, die door velen is ingevuld laat ons zien, dat er verbeterpunten zijn, maar ook dat er tevredenheid is over veel zaken. We zullen de uitslagen gebruiken om zaken rondom toernooien en evenementen te verbeteren.

We blijven zoeken naar vrijwilligers voor verschillende functies, gelukkig zijn er ook al vervangers opgestaan, die we welkom gaan heten in de ALV van volgend voorjaar. Als je daar ook bij wilt zijn hoor ik het graag !!!

Tot ziens bij het oliebollentoernooi,

Iedereen heel fijne feestdagen, pak je racket tot die tijd en ga lekker tennissen !!!!!!!

line