tch-headerbanner-201612.jpg

Bij TCH zijn er twee dingen die los van elkaar staan:

 1. Lidmaatschap tennisclub
 2. Tennislessen

Je kunt bij TCH lid zijn zonder tennislessen te volgen. Je gaat dan vooral vrij spelen. Met je vader, je moeder of met een vriend(in). 

Andersom kan het niet: je kan geen tennislessen volgen op onze tennisclub als je geen lid bent. Wil je tennislessen volgen? Dan moet je dus eerst lid worden bij TC Honselersdijk. We hebben diverse lidmaatschappen die we hier verder uitleggen. Bij deze lidmaatschappen zitten dus GEEN tennislessen inbegrepen.

Hoe schrijf ik me in voor tennisles?

De tennislessen worden op Tennis Club Honselersdijk uitbesteed aan Burgersdijk Tennis. De vaste jeugdtrainer van TC Honselersdijk is Richard van der Spek. Als je je als jeugdlid inschrijft bij TC Honselersdijk, geven wij dit door aan Richard. Hij neemt dan contact met je op om te vragen of je ook interesse hebt in tennislessen. Hij pakt dit dan verder op namens Burgersdijk Tennis.

Burgersdijk Tennis

Zoals hierboven al staat beschreven worden de tennislessen op ons tennispark uitbesteed aan tennisschool Burgersdijk. Er is een wintercursus en een zomercursus.

 1. Wintercursus
  De wintercursus voor de jeugd vindt altijd plaats in de Revahohal van begin oktober tot begin maart en bestaat uit 22 weken waarvan 18 weken les en 4 weken vrijspelen. Er is geen les op feestdagen en in de schoolvakanties. 

 2. Zomercursus
  Zoals de naam al zegt, zal deze cursus in de zomermaanden plaatsvinden, met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties. Deze cursus bestaat ook uit 18 lessen en loopt van eind maart/begin april t/m september.

De cursussen worden altijd gegeven in een groepje. Als je privéles wil, kan dit ook.

Kosten tennislessen

Doorgaans betaal je voor tennislessen bij TC Honselersdijk tussen 145 euro en 200 euro. Dit is voor 18 lessen en komt dus neer op 8 tot 11 euro per les. Het verschil zit hem in de groepsgrootte en de lengte van de les.

Bij TC Honselersdijk kun je kiezen tussen:

 1. Les van 60 minuten in een groepje van maximaal 6 kinderen. Soms komt het voor dat er een kind bij wordt geplaatst. Dan wordt de les dus 10 minuten langer.
 2. Les van 60 minuten in een groepje van maximaal 4 kinderen.
 3. Privéles van 60 minuten met maximaal 2 kinderen.
 4. Privéles van een uur met maximaal 1 kind.

Je zal begrijpen dat optie 4 het duurste is en optie 1 het goedkoopst.

Op TC Honselersdijk vinden we plezier erg belangrijk en plezier beleef je ook vooral MET elkaar. We streven er dus naar om kinderen van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau bij elkaar in een groepsles te plaatsen.  

Kindpakket Westland

TC Honselersdijk is aangesloten bij Kindpakket Westland zodat we er samen voor zorgen dat ook kinderen waarvan de ouders onvoldoende inkomen hebben om hun kind(eren) te laten particperen de kans te geven te komen tennissen bij TC Honselersdijk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de website van Kindpakket Westland. Heeft u hierover vragen? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.