tch-headerbanner-201612.jpg

De jeugdcommissie van TC Honselersdijk bestaat uit Robbert van Oppenraaij, Nicole Gregoire, Tineke Groeneveld en Tamara van Oppenraaij. 

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Of wilt u zelf graag deel uitmaken van de jeugdcommissie? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Robbert: 06 - 428 028 07. 

Robbert van Oppenraaij

Voorzitter Jeugdcommissie
Robbert van Oppenraaij
Telefoon: 06 - 428 028 07

Ik ben Robbert van Oppenraaij. Jarenlang woonde ik met mijn ouders naast de tennisbaan.Zij deden aan tennis en waren beiden ook erg actief voor de vereniging. Zelf begon ik met tennissen bij TCH toen ik acht jaar was. Ik ben ermee opgegroeid en mede daardoor voel ik me erg betrokken bij de vereniging.

In 2004 ging ik in de Technische Commissie, eerst als commissielid en in 2009 werd ik voorzitter. Eigenlijk wilde ik dat nog best een tijdje blijven doen, maar ik merkte ook dat ik me aangetrokken voelde tot de jeugd. Mijn zoontje Daan (2010) zit sinds een tijdje op tennis en ik merkte dat het bij mij steeds meer ging kriebelen om me actief met de jeugd bezig te houden. De voormalige jeugdcommissie wilde er graag mee stoppen. Dus één en één is twee. Soms lopen dingen zoals ze lopen. Sinds april 2017 ben ik voorzitter van de jeugdcommissie. We hebben samen een mooi beleidsplan gemaakt. Het allerbelangrijkste is dat kinderen plezier beleven aan tennissen bij TCH. Alle hulp van ouders en andere geïnteresseerden is welkom. Ik sta graag open voor opmerkingen en nieuwe ideeën!

--------------------------------------------

Nicole Gregoire

Commissielid
Nicole Gregoire                       

Mijn naam is Nicole Gregoire. Ik woon samen met man en zoontje in Honselersdijk. Ik tennis al zolang ik me kan herinneren bij TCH. Nog steeds speel ik met een aantal maatjes met wie ik al in de jeugd samenspeelde. Hoewel mijn zoontje nog te jong is voor tennisles, loopt hij regelmatig met zijn racket en tennisbal over het park te struinen. Ik hoop dat hij tennis net zo leuk gaat vinden als ik en dat er - tegen de tijd dat hij kan gaan lessen - voldoende jongens en meisjes zijn met wie hij kan vrijspelen.

Ik vind het belangrijk dat de jeugdleden zich net zo thuis voelen bij onze club als dat ik me thuis voel. Dat kinderen het leuk en prettig vinden om op het park te komen spelen en tennissen, met en zonder hun ouders. We zullen er als jeugdcommissie alles aan doen om dat thuisgevoel te creëren. Maar we kunnen dat niet alleen en ik hoop dat veel ouders zich, samen met ons, willen inzetten om van TCH een gezellige jeugdvereniging te maken!

--------------------------------------------

Marion van den Berg Commissielid
Marion van den Berg                 

Mijn naam is Marion van den Berg. Ik woon samen met mijn man en mijn twee kinderen (Tessa en Martijn) in Honselersdijk. Beide kinderen tennissen met veel plezier bij TCH. Ze genieten van de lessen en van de activiteiten die georganiseerd worden. Dat laatste is voor mij een belangrijke reden geweest om in de jeugdcommissie te stappen. Ik vind het leuk als kinderen naast de lessen, ook nog andere activiteiten kunnen doen bij de vereniging.
Beide kids spelen tennis en mijn man speelt regelmatig padel, ik kon dus niet achterblijven en volg nu zelf ook met veel plezier tennislessen.

 --------------------------------------------

Tamara

Commissielid
Tamara van Oppenraaij                    

Ik ben Tamara van Oppenraaij, getrouwd met Robbert (zie hierboven). Zelf ben ik altijd fanatiek keepster geweest bij Verburch handbal totdat ik zwanger werd. Toen leek het me beter om te stoppen ;-). Ik houd van sporten en ik bootcamp graag, maar om echt wat meer competitie te hebben, zoals bij handbal, ben ik toen begonnen met tennissen en dat bevalt goed. Inmiddels is het halve handbalteam van toen lid op TCH dus dat is wel extra leuk!

Toen ons oudste kind (Daan) op tennis wilde, besloot Robbert in de jeugdcommissie te stappen en ik deed automatisch mee. Ik vind het erg leuk en met mijn communicatie-achtergrond ben ik dan ook verantwoordelijk voor de communicatie omtrent alle activiteiten. Bovendien bevind ik mij op het schoolplein tussen de doelgroep en kan ik op die manier mijn enthousiasme over tennis overbrengen op ouders en kinderen. Uiteindelijk is het het belangrijkst dat kinderen doen wat ze leuk vinden! En aan ons de taak om tennis zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken!

 --------------------------------------------

Richard van der Spek2 Tennisleraar
Richard van der Spek
Telefoon: 06 - 293 638 26          

Mijn naam is Richard van der Spek, geboren in 1986. Toen ik ongeveer 10 jaar was, kwam ik voor het eerst op de club voor een geweldig tenniskamp. Ik zat toen net een paar maanden op tennis, dus reken maar uit hoelang ik al tennis ; ) 

Sinds 2010 ben ik hoofdtrainer op TCH. Ik geef met heel veel plezier tennislessen aan jong en oud. Ook speel ik al een aantal jaar competitie op zaterdag en zit ik in het team bij Robbert van Oppenraaij. Mijn hoofddoel is om zoveel mogelijk kinderen het plezier van tennis te laten beleven zoals ik het als kind ook heb beleefd.