tch-headerbanner-201612.jpg

Vanaf ongeveer 6 jaar zijn kinderen van harte welkom bij TC Honselersdijk! Voor kinderen hebben we diverse pakketten samengesteld die we op deze pagina graag verder toelichten. Wilt u uw kind direct inschrijven? Dat kan via dit formulier.

Tarieven 

Leeftijd

Kosten

TCH Proefles

5 t/m 17

gratis

TCH Starterspakket

5 t/m 11 jaar

€ 75

TCH Starterspakket

12 t/m 17 jaar € 75

TCH Tenniskids Basispakket

t/m 9 jaar

€ 45

TCH Tiener Basispakket

10 t/m 17 jaar

€ 70

Alleen bij het Starterspakket zijn tennislessen ingebrepen. Bij het Tenniskids Basispakket en het Tiener Basispakket zijn geen tennislessen inbegrepen. Wanneer je tennislessen wilt volgen bij TC Honselersdijk, verwijzen we je naar de pagina Tennisles jeugd. 

Proefles

Ben jij tussen de 5 en 18 jaar en wil je graag eens meedoen met een tennisles om te ontdekken of je het leuk vindt? Dat kan! Neem daarvoor contact op met onze tennisleraar Richard van der Spek. Hij is bereikbaar op 06- 293 638 26 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Omdat Richard veel tennislessen geeft, is hij niet altijd bereikbaar op zijn mobiel. Whatsappen of mailen zijn dan de beste opties. 

TCH Starterspakket

Als je de smaak te pakken hebt en je wil graag verder met tennissen, dan kan je gebruik maken van ons Starterspakket. Dit is een voordelig pakket om te ontdekken of tennis jouw sport is. Dit Starterspakket houdt in:

 • Lidmaatschap TC Honselersdijk en KNLTB tot het einde van het kalenderjaar
  (Wanneer de lessen starten vóór de herfstvakantie, krijg je gratis lidmaatschap
  tot einde van datzelfde kalenderjaar. Start je na de herfstvakantie dan loopt je
  gratis lidmaatschap door tot het einde van het kalenderjaar erna. 
 • 8 tennislessen van 45 minuten, gegeven door een gediplomeerde tennisleraar van
  Burgersdijk Tennis
 • Jeugd tennisracket
 • Vrij tennissen tot einde lidmaatschap. Kinderen van 5 t/m 12 jaar mogen vrij 
  spelen tot 18.00 uur, kinderen van 12 t/m 17 jaar, tot 20.00 uur
 • Deelname aan KNLTB jeugdcompetitie*
 • Alle activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie**
 

TCH Starterspakket jeugd vk

 

 

 Klik hier voor de flyer van het TCH Starterspakket.

Je mag maar één keer gebruik maken van dit starterspakket. De ingangsdatum is in overleg met ouders. Uw kind kan op elk moment instromen. We hebben elke dag jeugdlessen, maar voor het kind is het het beste om les te krijgen in en groepje van zijn/haar eigen niveau. Daarom wordt, samen met tennisleraar Richard, gekeken welke dag en tijd voor u en uw kind het beste is.

Om gebruik te maken van het starterspakket, vragen wij je om je eerst in te schrijven via dit formulier. Vul op dit formulier in dat je gebruik wilt maken van het starterspakket voor de jeugd. Tennisleraar Richard neemt contact om af te spreken wanneer de eerste tennisles plaatsvindt. 

Als je na het Starterspakket door wilt gaan met tennissen, kun je (afhankelijk van je leeftijd) kiezen voor het TCH Tenniskids Basispakket of het TCH Tiener Basispakket. Zie meer uitleg hieronder.

TCH Tenniskids Basispakket

Dit pakket is voor kinderen t/m 9 jaar en houdt in: 

 • Lidmaatschap TC Honselersdijk
 • KNLTB lidmaatschap (incl. pasje)
 • Vrij tennissen (iedere dag tot 18.00 uur)
 • Deelname aan KNLTB competitie voor jeugd*
 • Alle activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie**

TCH Tiener Basispakket

Dit pakket is voor kinderen van 10 t/m 17 en hierbij zit inbegrepen: 

 • Lidmaatschap TC Honselersdijk
 • KNLTB lidmaatschap (incl. pasje)
 • Vrij tennissen (iedere dag tot 20.00 uur)*
 • Westlandse tennisavonden. Dit zijn per seizoen 5 avonden bij steeds een andere vereniging in het Westland (Verburch Poeldijk, TV ’t Loo De Lier, TC Honselersdijk, TV Naaldwijk, LTC ’s Gravenzande)*
 • Deelname aan Groene en Gele Competitie van de KNLTB*
 • Alle activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie**

* Tennisleraar Richard coördineert de inschrijving voor de KNLTB Tenniskids competitie. Hij vraagt aan alle jeugdleden of zij hieraan willen deelnemen. Deelname is vrijblijvend, maar we stimuleren dit wel omdat wij vinden dat kinderen het spelletje pas echt goed leren en leuk gaan vinden door zoveel mogelijk te oefenen. Meer informatie over Tenniskids vindt u hier. 

** Aan deze activiteit kan je gratis deelnemen als je lid bent. Als je geen lid meer bent, maar je vindt tennis wel heel leuk, kan je altijd vragen of er plek is om mee te doen! 

 

Kindpakket Westland

TC Honselersdijk is aangesloten bij Kindpakket Westland zodat we er samen voor zorgen dat ook kinderen waarvan de ouders onvoldoende inkomen hebben om hun kind(eren) te laten particperen de kans te geven te komen tennissen bij TC Honselersdijk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de website van Kindpakket Westland. Heeft u hierover vragen? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij de voorzitter van de jeugdcommissie, Robbert van Oppenraaij. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 428 028 07.  We hopen u en uw kind snel te mogen ontmoeten op TCH!