tch-headerbanner-201612.jpg

Bij TCH wordt de bardienst gedraaid door leden van de club. Hiervoor geldt een verplichte bijdrage van 1 avond per jaar. De barcommissie verzorgt het schema van de bardiensten en begeleidt de vrijwilligers bij het uitvoeren van de bardienst.

Na een evaluatie over de bardienst zijn we tot de conclusie gekomen dat het afgelopen jaar prima is verlopen op wat schoonheidsfoutjes na. Dit heeft ons doen besluiten om het vervolg in te zetten voor het komend jaar. We hebben alleen de data aangepast aan het nieuwe jaar, zodat ieder dezelfde dag behoudt. Dit leek ons de beste oplossing. Iedereen is vrij om onderling te ruilen mocht dit nodig zijn.

Omdat we dit jaar geen nieuwe pasjes krijgen, en dus geen sticker met daarop je datum, is het wel belangrijk dat je de datum overneemt van de bijlagen uit deze mail of van de site van TCH. Hierop staat onder het kopje ‘BARDIENST’ vermeld wanneer je bardienst mag draaien. Het kan zijn dat je naam er niet tussen staat. Dan gaan wij je benaderen om tijdens een toernooi of bij uitvallers bardienst te draaien.

Hierbij willen we ons ook uitspreken dat we heel trots op jullie zijn omdat we dit probleem van bardienst met elkaar hebben opgelost!

Bij eventuele problemen om bardienst te draaien kun je contact opnemen met 06-30637124 of 0638034111

Bardienstlijst maart 2020 - maart 2021 (gesorteerd op achternaam)

Bardienst maart 2020 - maart 2021(gesorteerd op datum)

 

Vernieuwde handleiding Bardienst

Tijdens toernooien zijn we altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Mocht je het leuk vinden om tijdens een toernooi bardienst te draaien, neem dan contact op met de één van de leden van de KEC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de competitie zijn de competitieteams verantwoordelijk voor de bardienst.

DSC 0052k