tch-headerbanner-201612.jpg

flyerHet invitatietoernooi van 2018 is al weer even geleden: hier een samenvatting van deze gezellige week.

 

Het Invitatie “THRILLER” toernooi van 2018 vindt plaats van 31 augustus t/m 9 september. In deze week zal het een ontmoetingsplaats zijn voor Dracula, Zombies en Monsters.

Dit jaar hebben we het zo griezelig mogelijk proberen te maken en we hoop dat na afloop iedereen rustig kan gaan slapen.

Het Invitatie “THRILLER” toernooi  heeft voor jullie een programma samengesteld en wil dit graag met jullie delen.

 

Vrijdag 31 augustus

Om het Invitatie “THRILLER” toernooi goed te laten beginnen zal DJ Pascal Zwinkels een griezelig avondje draaien. Hij heeft 2 jaar geleden ook bij ons gedraaid en heeft er erg veel zin in.

Zaterdag 1 september
Op deze avond zal DJ Rob van Veen van de partij zijn. Hij is inmiddels al een beroemde DJ in het Westland en zal iedereen klaarstomen voor de rest van de week.

Donderdag 6 september
Het is een traditie om tijdens dit jaarlijks evenement ruimte te maken om onze gewaardeerde sponsors in de watten te leggen. Vandaag zal dit ook weer gebeuren met een hapje en een drankje verzorgd door JV Life Cooking. De sponsoren worden muzikaal geëntertaind door Nikki de Kloet. Deze zangeres zal de avond akoestisch begeleiden met haar gitaar.

Vrijdag 7 september
Nadat DJ Rob van Veen afgelopen zaterdag iedereen heeft opgewarmd zal hij op deze avond iedereen weer op “Thriller” temperatuur brengen. 
Wij hopen dat tijdig de “Thriller” temperatuur bereikt is, omdat de volgende dag de kwart en halve finales al op het programma staan. 

Zaterdag 8 september 
Deze dag belooft weer een mooie dag te worden. We beginnen in de ochtend met de eerste partijen om vervolgens aan het begin van de avond een internationale DJ te mogen bewonderen.  DJ Lunae is de naam en ze staat bekend als een all-round DJ die elke style haar eigen maakt. Net terugkomend van een optreden in Sicilië staat ze te popelen om er een echte “Thriller”avond ervan te maken.Als special guest deze avond zal “Split Seconds” het dak ervan afblazen. Met hun muziek wordt het griezelig gezellig.

Zondag 9 september
Als de rust op het park is wedergekeerd, gaan we verder met het spelen van de finales ....... een serieuze zaak!
De  DJ voor deze dag  is Rob van Veen, oftewel onze huis DJ. Hij zal de gehele middag en avond voor muziek zorgen. 

Ter afsluiting van ons Invitatie “THRILLER” toernooi zal er weer een sensationeel vuurwerk zijn met muziek van DJ Rob van Veen.

Namens de K.E.C willen wij iedereen een leuk toernooi toewensen. 

banner KEC v2