tch-headerbanner-201612.jpg

DSC 0004kDe tennisclub Honselersdijk (TCH), sinds 9 mei 1980, is gelegen in het gelijknamige plaatsje Honselersdijk in het Westland, de Europese bloemen- en groententuin. Deze plaats is vooral bekend om zijn Bloemenveiling, waar niet alleen de bloem of plant maar ook de handel groeit en bloeit.

Weliswaar is TCH nog niet erg bekend om zijn getalenteerde tennisspelers en -speelsters, doch dat is slechts een kwestie van tijd. Maar zeker krijgen ook de minder getalenteerden op deze club ruime aandacht. Thans is het een club met ongeveer 650 leden, merendeels bestaande uit recreanten. De club moet het hebben van zijn vrijwilligers met hun inzet !! 

 

P1090291kBekend is TCH om het jaarlijks gehouden invitatie-toernooi, en er wordt veel zorg besteed aan de sociale samenhang rondom de club. Veel aandacht wordt besteed aan sponsors bij de club en er is goed contact met tennisclubs in de regio. De sfeer in de club wordt voornamelijk gekenmerkt door gezelligheid. Dit blijkt ook uit de activiteiten die er zijn naast het tennis, zoals klaverjassen en zelfs skivakanties!

De club is er voor alle leeftijden en hoe meer je bijdraagt aan de gezelligheid, hoe leuker het is om bij de vereniging te horen.

Vrijwilligers blijven de komende jaren ook nodig, de zorg is landelijk groot, en TCH vormt hierop helaas geen uitzondering. Zie je punten ter verbetering spreek deze dan uit en probeer hulp te bieden. Wachtlijsten zijn er inmiddels niet meer. De jeugdafdeling is de laatste jaren gegroeid, en de contributie is zeker niet hoog! 


We hopen U binnenkort ook eens te zien op ons tennispark!!!