tch-headerbanner-201612.jpg

Jaarlijks doen er zo'n 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Vele competitiespelers strijden met hun team voor de winst. 

In het kort

Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

INFORMATIE 
 
Op de website van de KNLTB is informatie over de voorjaarscompetitie 2024  te vinden. Hier vind je o.a. de speeldagen en competitiesoorten (Den Haag of landelijk). Mocht je nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

kijk hier voor de speeldata in 2024 : 

speeldata voorjaarscompetitie 2024

INSCHRIJVEN VOORJAARSCOMPETITIE : 

klik hier  voor het inschrijfformulier.

Inschrijving sluit op 10 januari 2024

 

met vriendelijke groet,

De TC