tch-headerbanner-201612.jpg

De TCH Kledinglijn is succesvol gelanceerd voor alle leden, dames/heren & jeugd. 

TCH-KLEDINGLIJN  deze kan jaarrond door alle leden en in vrijwel alle maten voor jong en oud  besteld worden via www.tchonselersdijk.nlzie tab bovenaan kledinglijn.

Wilt u kleding bestellen dan kan dat via deze site, zie KLEDINGLIJN. Het bestelformulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vervolgens ontvangt u een emailbevestiging en kunt u o.v.v. het ordernummer betalen. Binnen uiterlijk anderhalve week ontvangt een email en kunt u de kleding ophalen bij 100% Voetbal, Herenstraat 90 in Wateringen. Dit is uitsluitend het afhaaladres, er zal daar helaas geen TCH-kleding in de winkel aanwezig zijn. Mocht u onverhoopt de verkeerde maat besteld hebben, dan kunt u probleemloos omruilen voor de juiste maat, mits er natuurlijk geen naam en/of sponsorlogo op de kleding staat.De kleding is van hoogwaardig sportmateriaal en heeft een mooie professionele uitstraling. Op onderstaande flyer zie je de beschikbare tenniskleding. Elk kledingstuk is beschikbaar in een dames- of herenmodel. De beschikbare maten zijn vanaf 128 t/m 4xl. De prijzen zijn inclusief BTW, TCH-logo en 20% korting die wij hebben kunnen realiseren. Uiteraard kan een sponsor altijd zijn logo op de voor- of achterkant laten bedrukken. 

Voordat de Voorjaarscompetitie van start gaat begin april kan iedereen in TCH-kleding verschijnen.
TCH-tennis-folder-pagina-1 1TCH-tennis-folder-pagina-2TCH-tennis-folder-pagina-3

Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sponsor excl. BTW:

HERENTEAM: 6 trainingspakken, 6 polo’s & 6 shorts – kosten totaal € 711,92 inclusief TCH-logo & 20% korting. 
DAMESTEAM: 6 trainingspakken, 6 polo’s & 6 rokjes € 771,42 inclusief TCH-logo & 20% korting. 
 
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief Sponsor-logo. (Sponsor-logo in 1 kleur € 147,68 / Sponsor-logo in 2 kleuren € 245,32 / Sponsor-logo in 3 kleuren € 351,96 inclusief film- & zeefkosten). 
Naam groot op de rug bedrukken € 9,75 of klein bedrukken op borst/broek € 6,05