tch-headerbanner-201612.jpg

Graag willen wij ons voorstellen. Wij zijn Robbert van Oppenraaij (voorzitter), Mirjam van Koppen, Tilly van der Pol, Rokus Kester, Ferry Kroonen, Dennis de Kok, Debby van der Vlis en Monique de Bakker. Samen vormen wij de enthousiaste Technische Commissie, ofwel de TC. Wij houden ons voornamelijk bezig met de organisatie van de clubtoernooien en zijn verantwoordelijk voor de competitie.

DSC 0009

Bij het organiseren van de toernooien komt nog heel wat kijken. Het begint al bij het maken van de jaarplanning. Vervolgens moeten de toernooien worden aangemaakt in het computersysteem en op tijd worden gepubliceerd via de website zodat u zich makkelijk kunt inschrijven. Na het sluiten van de inschrijving stellen wij de schema’s op en maken wij de planning voor de eerste wedstrijden. Gelukkig zijn we in het rijke bezit van een prachtig computerprogramma die ons het werk makkelijker maakt, zoals bijvoorbeeld het digitaal inschrijven.

Als alle voorbereidingen zijn getroffen kan het toernooi beginnen, maar is ons werk nog niet klaar. Tijdens de toernooien vindt u ons achter de wedstrijdtafel waar u zich kunt aanmelden. Als uw wedstrijd kan beginnen, stellen wij u (indien nodig) voor aan de tegenstander en sturen wij u naar de juiste baan waar u uw talent aan de rest van de leden kunt tonen. Na afloop van de wedstrijd mag u de stand aan ons doorgeven en plannen wij uw volgende wedstrijd. Soms is dit lastig, omdat we te maken hebben met verschillende obstakels. We zijn in elk geval blij dat we sinds een aantal jaar de beschikking hebben over de 'nieuwe' Smashcourt banen. Hierdoor kan er na een flinke regenbui snel weer gespeeld worden en is het plannen voor ons makkelijker. Wij doen altijd ons best om de wedstrijden voor iedereen goed te plannen, maar soms is dat bijna onmogelijk omdat we met verschillende verhinderingen rekening moeten houden. We kunnen u één tip geven. Hoe vriendelijker en begripvoller u bent, hoe meer wij ons best doen u te helpen.

Wij hopen weer veel gezellige en sportieve toernooien voor u te kunnen organiseren dit jaar.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien jullie graag tijdens één van onze toernooien!

De TC.