tch-headerbanner-201612.jpg

Dit jaar organiseert de jeugdcommissie van TCH voor het eerst een jeugd tenniskamp! Dit kamp gaat plaatsvinden van woensdag 25 augustus t/m zaterdag 28 augustus 2021. Momenteel wordt door een aparte 'taskforce' gewerkt aan een gaaf programma voor deze vier dagen in de laatste week van de zomervakantie. 

Even op een rijtje

Wanneer:     woensdag 25 t/m zaterdag 28 augustus 
Hoe laat:   Woensdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur
    Vrijdag vanaf 9.00 uur, we blijven slapen op de club
    Zaterdag ronden we na het ontbijt rond 11.00 uur af
Voor wie:   Alle jeugdleden van TCH
Prijs:   Het kamp kost 100 euro per kind. Dit is inclusief alle activiteiten, lunch (woensdag, donderdag en vrijdag), avondeten (vrijdag) en ontbijt (zaterdag). 


Voor vragen kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inschrijven

Jeugd tot 7 jaar
We kunnen ons voorstellen dat 4 dagen tenniskamp voor jonge kinderen best veel is. Daarom kunnen kinderen tot 7 jaar er ook voor kiezen alleen vrijdag t/m zaterdag mee te doen. Dan kun je er ook nog voor kiezen of je wel of niet wil blijven slapen. We hopen dat het kamp dan ook voor jonge kinderen haalbaar, toegankelijk en een onvergetelijk leuke ervaring zal zijn. Kosten € 40,-.

Jeugd Geel
Jeugdleden Geel mogen er ook voor kiezen alleen vrijdagmiddag t/m zaterdag mee te doen. We maken een programma speciaal voor jullie waarin jullie veel tenniswedstrijden spelen, waarvan vrijdagavond de finale is. Blijven slapen mag ook. Kosten € 20,-.

Wil je gebruikmaken van één van deze aangepaste programma's? Geef dit dan aan in de opmerkingen tijdens het inschrijven en maak het juiste bedrag (€100, €40 of €20) over.

Ben je jeugd binnen deze categorieën, dan mag je natuurlijk ook gewoon alle dagen gezellig meedoen!

 

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. Heb je nog vragen over kamp of wil je toch nog graag meedoen? Dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 Tenniskamp website