tch-headerbanner-201612.jpg

COVID-19 Maatregelen:

Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Spelen in groepjes van maximaal 4 personen met onderlinge afstand van 1,5 meter is wel toegestaan. Dat betekent dat er geen wintercompetitie georganiseerd mag worden. Een onderling partijtje spelen kan wel. Ons voorstel is dat we de banen gereserveerd houden voor jullie, zodat jullie volgens het schema recreatief kunnen tennissen. Er worden dan geen standen bijgehouden. Het is daarbij van belang dat iedereen zich aan de geldende regels houdt. Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid. Mochten de regels weer veranderen, dan bekijken we situatie op dat moment.Het kan zijn dat de lijsten daarom niet bijgehouden zijn op de site. 

Naast de door de technische commissie georganiseerde competities nemen de TCH leden zelf ook het initiatief om competities te spelen. Gedurende het winterseizoen zijn er zo diverse zelf georganiseerde poules in de Revahohal te vinden.

Het is mogelijk om de uitslagen en ranglijsten van deze competities via tchonselersdijk.nl bij te houden. Wenst u ook uw competitie
via tchonselersdijk.nl bij te houden, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken een poulepagina aan om de stand bij te houden.

ivm de privacywet AVG  zijn de lijsten met de namen en de telefoonnummers van de site verwijderd.

Donskiboys

schema zondagochtend 1e helft

totaal overzicht zondagochtend competitie 2019-2020-na-03-15

bijwerken uitslagen donderdagavond

klassement na-2019-2020-03-15

schema zondagochtend 2e helft