tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Stuur mij de nieuwsbrief van TCH!
captcha 
Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapDe verbouwing van de kantine en de toiletgroepen en douches zijn nog in volle gang.

We gaan ervan uit, dat we dinsdag 28 juli de kantine en het boventerras  weer in gebruik kunnen nemen.  Er zal dan nog wel iets aan een “finishing touch” moeten worden gedaan, dus  de huidige planning is dat we helemaal klaar zullen zijn op 4 augustus………

Vinden jullie het ook zo mooi worden ??????

Wij Wel !!!

Ik bedank alle vrijwilligers nog maar een keer, omdat er tijdens de verbouwing veel extra handen zijn aangeboden. Ook de bardienst loopt weer, en al lijkt het niet altijd de gezelligste taak, er wordt nauwelijks gemopperd…………ook alle medebestuursleden blijven positief, en het resultaat geeft ons de energie om ons te blijven inzetten voor onze mooie club. 

Heb je vragen of wil je iets doen voor de club : mail me (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of spreek me aan (zie foto onderaan dit bericht)

Vrijdagavond 31 juli is er rackettrekken vanaf 19.00 uur. Speciaal voor alle nieuwe leden, maar ook voor ieder die lekker een potje wil ballen !!! 

We gaan ook een dubbel- en singlepark toernooi organiseren ter vervanging van het invitatietoernooi. Dit zal van 28 augustus tot en met 6 september plaatsvinden, en inschrijven kan tot 21 augustus..  

Ik ben trots op alle (tennissende) leden, omdat jullie je goed houden aan het Corona-protocol. Het advies voor de  1,5 meter afstand blijft als regel staan, vermijd drukte en extra risico’s, blijf  thuis bij klachten en zorg voor elkaar.  

Voor hen die van de vakantie gaan genieten: veel plezier en blijf gezond !!!

met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden