tch-headerbanner-201612.jpg

 

    Lidworden button

!

Stuur mij de nieuwsbrief van TCH!
captcha 
Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

De verbouwing en renovatie van de kantine en de douche- en toiletgroepen start op maandag 8 juni aanstaande. Dit is eerder dan verwacht, maar de planning is nog steeds dat er 6 weken nodig zijn om alles te voltooien.

Omdat de verwachting is dat we per 1 juli a.s. de horeca weer mogen openen, zullen we in de bestuurskamer beneden een alternatieve bar inrichten waar koffie, thee en drankjes etc. besteld kunnen worden. Zodra er toestemming is van de KNLTB en het RIVM zullen we de bardiensten weer activeren en begeleiden, zoals gezegd verwacht vanaf 1 juli a.s.

We gaan de ruimte buiten inrichten als terras. We zullen een grote partytent neerzetten met zoveel mogelijk tafels en stoelen. Uiteraard moet dit alles met inachtneming van de 1,5 mtr afstand, die we nog steeds hanteren. Het terras boven kan, uit veiligheidsoverwegingen. in die periode niet worden gebruikt. We zullen tijdens de verbouwingen erop toezien, dat dit wordt nageleefd. Graag aandacht hiervoor.

Het reserveren via telefoonnummer 06-51904290 loopt goed, we moeten dit blijven doen. Voor het singelen blijft 3 kwartier staan, maar voor het dubbelen verruimen we de tijd naar 1,5 uur per reservering. Mede omdat de hal er niet meer staat krijgen we wat meer ruimte.

Definitieve mededelingen over de indeling van de najaarscompetitie volgen binnen 2 weken. Er vindt nu een inventarisatie plaats van waaruit we beslissingen kunnen nemen. Even geduld nog a.u.b. Ook het uitstellen van de Algemene Leden Vergadering blijft zoals het is; zodra er meer kan en mag kunnen we deze inplannen. Dit geldt ook voor het invitatietoernooi, waarvan het doorgaan onzeker is en wellicht een andere invulling moet gaan krijgen.

Als laatste: Complimenten aan jullie allen voor het volgen van de richtlijnen voor het reserveren en tennissen. Er valt geen onvertogen woord en we houden ons netjes aan de afspraken. Dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TCH

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden