tch-headerbanner-201612.jpg

Clubblad december 2015

De datum van het invitatietoernooi 2016 is bekend. Het is van 2 september tot 11 september 2016. Dus houdt deze datum alvast vrij in je nieuwe agenda.

zondag 27 december is er weer het oliebollentoernooi op TCH, klik hier Voor meer info.

 

poster oliebollentoernooi 2015

Op zaterdag is er nog 1 plekje over voor 1 team voor de KNLTB voorjaarscopetitie. Echter is deelname onder voorbehoud ivm goedkeuring door de bond. Dus je kan je aanmelden, maar geen garantie. 

TC

 

Doe mee! Val op door af te vallen en ga samen met Westlandse jongeren de strijd aan tegen overgewicht.

In de periode van 1 februari 2016 tot en met 8 april 2016 gaan Westlandse jongeren tien weken lang de strijd aan tegen de kilo’s. In deze weken staat er een heel team professionals klaar. Voor de jongeren en hun ouders, zorgen zij ervoor dat het leuk is om af te vallen, te bewegen en lekker gezond te eten. Onze ambassadeur Jeroen Toet maakt het nog eens extra uitdagend!

Binnen de eigen kern wordt een team van maximaal 12 deelnemers samengesteld van jongens en meisjes in de leeftijd 10 – 18 jaar met overgewicht. Samen gaan zij de afvalrace aan tegen groepen uit de andere kernen.

Zij moeten enkele uren per week beschikbaar zijn om drie keer per week deel te nemen aan een sport- of bewegingsactiviteit in hun dorpskern en wekelijks is er een weegmoment per team. Daarnaast zijn er bij de start, na vijf weken en bij de finale gezamenlijke weegmomenten. Het hele programma, gebaseerd op een gezonde leefstijl, word kosteloos aangeboden.

 

vova16jeroen

Op vrijdag 4 december is de Revahohal wind proof gemaakt. Door de erge wind van de laatste tijd, waren er 4 pinnen los gekomen uit de grond. Polyned heeft de pennen, waarmee de hal vast staat vernieuwd. Er zijn 2 stalen pennen in geslagen en die zitten 10 meter diep. Het was een hele klus, maar dankzij medewerking van de parkcommissie is het gelukt en staat de hal nu goed vast.