tch-headerbanner-201612.jpg

save the date

download

 

Stuur mij de nieuwsbrief van TCH!
captcha 
Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Oktober 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Hans vd KnaapDe ALV  hebben we alweer een tijdje achter de rug. Deze keer geen groot spektakel, dit in tegenstelling tot vorig jaar, toen alle investeringen in het park en de hal moesten worden goedgekeurd. Wel waren er  vele jubilarissen binnen TCH en heeft Erna van der Lans het secretariaat van de club na 11 jaar trouwe dienst overgedaan aan Heidi Aarse. We hebben Erna uiteraard bedankt voor haar inzet.Middels een kookworkshop met het hele bestuur is er in goede harmonie afscheid genomen van Erna, en het warme welkom naar Heidi was hiermee ook een feit. 

Penningmeester Jolanda Hollard en ik zijn naar

2 AVG-bijeenkomsten geweest. Wen hebben stappen doorlopen, die voor de leden en onze club van belang zijn. De komende tijd zullen we het beleid en de administratie hieromtrent verder gaan regelen. Het blijkt, dat TCH altijd al uw privacy goed heeft beschermd, maar de wet vereist ook een adequate administratie. Veel hiervan is er al, maar we gaan de puntjes op de i zetten. We houden u op de hoogte via de website en nieuwsbrieven. 

Verder zijn we met de KNLTB in gesprek gegaan en hebben we ons aangesloten bij KNLTB Club, waaraan ook de KNLTB ClubApp is verbonden. Op dit moment werkt de app nog niet, omdat de administratie achterloopt, maar we verwachten snel, dat alles zal gaan werken. Uiteindelijk zal het pakket, wat de KNLTB ons biedt, onze huidige administratie en gegevensverwerking vergemakkelijken.

Gelukkig zijn er ook weer toernooien in aantocht, waarvan het Pre Summer toernooi de 1eis van 6 juni t/m 17 juni. Ons eerste volledig Open toernooi !!! 

Op donderdag 28 juni doet TCH mee aan de reclamekaravaan bij de wielerronde van Honselersdijk, waarbij we de open dag van ZONDAG 8 juli promoten.

De open dag is van 12.00 uur – 14.00 uur waarbij we jong en oud uitnodigen om kennis te maken met tennis op ons park. We geven dan inzage in wie we zijn, er zal een clinic zijn en een verloting, en er ligt voor elke aanwezige een aardigheidje klaar.    Zie ook de flyer bij deze nieuwsbrief !!!

Het single/mixtoernooi van TCH is van 11 t/m 22 juli, doe lekker mee als je kunt !!!!

Zet ook alvast het invitatietoernooi van 31-08 t/m 9-9 in je kalender. VOL=VOL !!!!!

Ga lekker tennissen, en als je wat voor de club wilt doen, spreek me dan aan !!!!!!!

met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line