tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapEen belangrijke Algemene Ledenvergadering (ALV)  hebben we inmiddels achter de rug.

De notulen van de vorige ALV waren duidelijk en hierover kwamen nauwelijks vragen of opmerkingen. Een groot kompliment is op zijn plaats voor Erna van der Lans, onze secretaris, die al meer dan 10 jaar deze taak verricht binnen TCH , en ook lid is van het dagelijks bestuur.

De aanleg van nieuwe banen en investeringen in de Revahohal voor energie en Led-verlichting waren de belangrijkste agenda-punten. Met een opkomst van 68 stemgerechtigde leden en een 3-tal volmachten is de vergadering met een grote meerderheid van stemmen akkoord gegaan met beide voorstellen. Uiteraard worden dit soort zaken niet over 1 nacht ijs beslist, maar vergen zij een gedegen voorbereiding. Binnen het hoofdbestuur en de diverse betrokken commissies zijn vele vrijwillige uren besteed aan de presentaties van beide plannen. Ook tijdens de ALV kon je merken, dat we betrokken en opbouwend kritische leden hebben. Vele vragen zijn gesteld en zo goed mogelijk beantwoord. Het echte werk moet echter nog beginnen. Hier hebben we de hulp en het begrip nodig van onze leden en vrijwilligers. Het park gaat zoals gepland voor een periode van 6 weken dicht, gepland vanaf 13 juni. Uit veiligheidsoverwegingen en kostprijstechnisch is hiertoe besloten.  Onder de kop nieuwe banen op de website kun je lezen wat er allemaal voorafgaat aan dit traject.

Een groot compliment ook speciaal voor Robbert van Oppenraaij, die het bestek heeft uitgeschreven en met hulp van zijn commissie en adviseurs puik werk heeft gedaan. Ook Rien van der Knaap verdient een hele dikke pluim, hij heeft vele uren besteed aan het deel wat de parkcommissie behartigt.

De financiële cijfers zijn ook besproken en door de kascontrolecommissie onder leiding van Peter Boelens goedgekeurd, terwijl ook Berry Hendriks kritisch heeft meegekeken.

Een groot kompliment dus ook voor Jolanda Hollard, onze penningmeester, tevens ook lid van het dagelijks bestuur.

De diverse bestuurswijzigingen zijn ook besproken. Met de nieuwe voorzitter van de KEC (Helmuth de Bakker) en de Sponsorcommissie (Robert Jan van Beek) zijn we erg blij. Ook met de komst van Debby van der Vlis-Duijndam  als voorzitter van de Technische commissie. Dit was misschien nog wel het meest verrassend. Dit betekende nl. dat Robbert van Oppenraaij op de stoel van de Jeugdcommissie plaats gaat nemen, en samen met Nicole Gregoire plannen gaat maken om de jeugd meer aan TCH te binden. Marieke Abdelbaki neemt afscheid van de jeugd, maar blijft aktief om de bardiensten te regelen. Zowel Marieke als Alex van Dam (voorzitter sponsorcommissi ) werden bedankt voor hun inzet.

Er zijn 6 leden van TCH speciaal bedankt voor hun 25-jarig lidmaatschap, en we mogen ons nieuwe erelid Berry Hendriks zeker niet vergeten. Berry heeft meer dan 12 jaar in diverse commissies bij TCH gezeten, en is nog steeds aktief bij meerdere evenementen en akties. We bedankten Berry en hij  bedankte het publiek door een mop te vertellen, die velen van ons deed schateren van de lach.

Om kwart voor 11 sloot ik de vergadering, die vol van energie maar met respect was verlopen. Als bestuur ervaren wij de steun van de leden, dat geeft vertrouwen voor de toekomst. We doen het niet voor onszelf, maar voor de mooie club, die TCH is en moet blijven.

Blijf sportief tennissen en misschien zien we elkaar binnenkort met hopelijk mooi weer op ons gezellige park,

met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden