tch-headerbanner-201612.jpg

Het is weer bijna zover! Ons jaarlijks invitatietoernooi. Dit jaar hebben we het fantastische thema THRILLER en dat beloofd wat! Het toernooi is van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 9 septemer 2018. Je kan je nu hier inschrijven! Zoek een maatje, vraag rond....Wie wil dit nou niet....

De inschijving sluit 21 augustus 2018. 

Poster Invitatietoernooikl

Hieronder een impressie van vorige jaar.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Het invitatietoernooi van 2017 vindt plaats van 1 t/m 10 september. Het Thema is WILD WILD WEST

Vanaf vrijdag 1 september zal het TCH park een ontmoetingsplaats zijn voor cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers. In deze week vindt het jaarlijkse Invitatietoernooi van TCH plaats met dit jaar als thema Wild Wild West.

Ook dit jaar hebben we weer alles uit de kast getrokken om er weer een ware happening van te maken. Het park zal worden omgetoverd tot het echt Wilde Westen!

Vrijdag 1 september en zaterdag 2 september
Om het toernooi direct knallend te beginnen hebben we zowel vrijdag en zaterdag DJ "De Maatjes" uitgenodigd. De volgende dagen hebben we geen uitgebreid entertainment programma, maar het zal uiteraard niet minder gezellig zijn.

Donderdag 7 september
Op deze avond zullen we onze gewaardeerde sponsors in de watten gaan leggen. Om deze avond muzikaal te begeleiden, zullen we beginnen met Nikki de Kloet. Deze zangeres zal de avond akoestisch inluiden met haar gitaar. Later op de avond zal DJ Rob van Veen het stokje van haar overnemen.

Vrijdag 8 september
Nadat DJ Rob de sponsoravond knallend heeft afgesloten, mag hij ook op de vrijdagavond aan de bak. DJ Rob heeft vorig jaar laten zien wat hij in zijn mars heeft en is inmiddels beroemd in heel het Westland.

De volgende dag staan de kwart en de halve finales al op het programma, dus we maken het vrijdagavond niet al te bont.

Zaterdag 9 september 
Deze dag belooft weer een mooie dag te worden. We beginnen in de ochtend met de eerste partijen om vervolgens aan het begin van de avond weer te genieten van de muziek van Nikki de Kloet. Nikki zal met haar gitaar akoestische covers ten gehore brengen. Uiteraard zal haar muziek helemaal in het thema Wild Wild West passen. Daarna zal DJ Rob zijn draaikunsten tot in de late uurtjes laten horen.

Zondag 10 september
Als de rust op het park is wedergekeerd, gaan we verder met het spelen van de finales ....... een serieuze zaak!

invitatieb 2

Voor de kinderen is er voldoende vermaak en ook voor de lekkere trek bent u bij TCH zeker aan het juiste adres.
'S avonds is er misschien nog een verrassingsoptreden, gevolgd door de prijsuitreiking en het knallende vuurwerk met muziek rond 21.00 uur.

Al met al ook dit jaar een bomvol programma om er een geslaagd & gezellig toernooi van te maken!

KEC ( Kantine en Evenementen Commissie)

klik hier om het toernooi te volgen