tch-headerbanner-201612.jpg

Fight Cancerkl

Op zaterdag 27 augustus organisserde TCH een Tennismarathon voor Fight Cancer. De dag begon om 10:00 uur met een welkomswoordje van Hans vd Knaap en daarna een warming up van Berna v Kester van Bernasport. Van 10:30-12:30 uur werden er op 5 banen wedstrijden gespeeld. Het weer was prachtig en in het zonnetje werden er door 6 teams mooie wedstrijden gespeeld. Van 12:30-13:15 uur werd er geluncht, met heerlijk broodjes van Bakkerij Erwin Scholtes, beleg van Slagerij Aad Groenewegen en yoghurt met granola van Lifestyle Dietisten. Iedereen zat heerlijk op het terras te genieten. Maar er moest weer getennist worden. Van 13:15-18:15 uur ging de marathon verder en werden er weer leuke wedstrijden gespeeld op 5 banen. Van 14:00-16:00 uur kwamen Gaston en Janine van Tennisschool Burgersdijk een tennisclinic geven. Hier werd volop aan meegedaan. Want tijdens een aantal wedstrijden kwamen sommigen er achter dat er wel wat lesjes nodig zijn.....

Om 18:15 uur stond er een heerlijk buffet klaar van Family Treffers uit Honselersdijk. Heerlijke salade, fruit, sate-tjes, mihoen en andere lekkernijen, en een ijsje toe. Het was genieten met een grote G. En zeker omdat de temperatuur boven de 30 was gekomen, toch ook wel een momentje van rust. 

Na het buffet gingen de echte bikkels nog even tennissen en werden er nog zeker 15 wedstrijden gespeeld. Door de hitte hadden sommigen deelnemers het gevoel dat ze echt een marathon hadden gelopen....

Bakkerk Coolk  

Team De Bakker                             Team Cool voor het goede doel

Concordek vd Windtk 

Team Concorde                              Team vd Windt

Vr v Vervurchk Sosefk

Team vrienden van Verburch            Team Sosef

Nadat de laatste bel (eindelijk) was gegaan, kon iedereen op het terras genieten van zijn of haar welverdiende borrel! Met om 22:30 uur de prijsuitreiking. Het team met de meest gewonnen sets (team vrienden van Verburch) en de minst gewonnen sets (Team Cool voor het goede doel) wonnen een gezellige dag schuitvaren. En de 2e prijs, een bon van Bij 5, werd gewonnen door het team van vd Windt verpakking. 

Maar het belangrijkste van deze dag, DE OPBRENGST! We hebben opgehaald ruim €. 3.869,30 Een geweldig bedrag, wat we donderen aan het goede doel.

DSC 0191k

Bedankt iedereen!

Organisatie TCH tennismarathon Fight Cancer