tch-headerbanner-201612.jpg

IMG 3355 kopieIn samenwerking met de voetbalclub SVH en Vitis Welzijn heeft ook onze tennisclub TCH meegedaan aan het project  Val op Val af. Het doel van dit project was om kinderen van 9 tot 16 jaar meer te laten bewegen. Om zodoende meer zelfvertrouwen en plezier in sporten te krijgen.  Gedurende 10 weken hebben 17 Westlandse sportaanbieders zich
samen met de sociaal makelaars van Vitis Welzijn ingezet voor in totaal 37 kinderen. Namens de kern Naaldwijk- Honselersdijk hebben de voetbalclub SVH en tennisclub TCH de lessen van 1 uur per week verzorgd. Paul Mulder heeft namens de tennis gedurende 5 weken de  8 kinderen van onze groep getraind in tennis, met hulp van mij. De voetbal deed dit onder leiding van Desiree en Trudie.

IMG 3352Met als resultaat dat onze groep het meest was afgevallen van alle kernen!!! De uitreiking van de beker door Jeroen Toet was afgelopen maandag.  De winnende Kids kregen een rondleiding in museum Corpus aangeboden. De begeiding ging met een foto van de groep naar huis, en kreeg ook een waardebon voor een cursus aan de van Poelje academie. Wij van TCH en SVH zijn trots op het resultaat. We hopen, dat de kinderen het plezier in het sporten vasthouden. We bedanken ook de sociaal makelaars voor hun enthousiasme. Voor een impressie voeg ik ook wat foto's toe.

 

 

IMG 3350 IMG 3351 

IMG 3353 IMG 3354

Tot volgend jaar !!!