tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Namens de sponsorcommissie geef ik een up date van onze laatste acties.

Wij hebben weer een paar nieuwe  doeksponsors mogen verwelkomen. Ook een paar bestaande sponsors hebben hun contract verlengd. Er zijn nieuwe doeken gemaakt en deze worden opgehangen. Kijk maar eens goed rond als je de baan oploopt. Het ziet er mooi uit.

Binnenkort staat er een prachtige nieuwe klok midden op ons park. Van alle kanten is de juiste tijd dan te zien. Voor deze mooie klok hebben wij ATA autobedrijven weer bereid gevonden om te sponsoren. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! 

Wij zijn nog op zoek naar bedrijven die met hun naam en/of logo op de website of digitale nieuwsbrief genoemd willen worden. Ook is het mogelijk dat men met één klik op de website van de adverteerder terecht komt. Wie hierin geïnteresseerd is kan contact opnemen met de sponsorcommissie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Mede namens al deze sponsors is ons tennispark zó mooi.

Dus een vraagje aan alle leden; Als je eens een klus hebt, in welke vorm dan ook, denk eens aan deze sponsorbedrijven en gun ze de klus!

Samen maken we het mooier!

 

De sponsorcommissie

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden