tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapAfgelopen donderdag zijn we met het bestuur en partners naar het ABN-Amrotoernooi geweest in Rotterdam. Van te voren een Chinees maal in de kantine, en daarna met z’n 19-en in de bus naar AHOY. Daar waren ook de winnende finalisten van ons invitatietoernooi aanwezig om hun gesponsorde plaatsbewijzen te verzilveren. Dit alles mogelijk gemaakt door Itennis/Tennis Westland uit de Lier. (Bas: namens ons allen bedankt !!!).  

De eerste pot tussen Bhagdatis en de latere winnar Klizan was snel klaar, maar de partij erna tussen Simon en de 18-jarige duitser Zverev duurde ruim 3 uur.

Het was een enerverende partij met fantastisch tennis en een terechte winnaar. Het werd dus toch nog een latertje, maar de sfeer heeft er niet onder geleden. Om half 1 trokken we huiswaarts na een geslaagde avond. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar !!!

We zijn met het bestuur vaak serieus bezig om het voor de leden zo aangenaam mogelijk te maken. Als ik dan zie hoe een leuke club bestuurders (en partners !!!) we bij elkaar hebben tijdens zo’n informeel uitje maakt me dat als voorzitter best trots. We zijn eensgezindheid in wat we willen met de club, en pakken problemen aan in een goede sfeer. Dat is mooi, maar er blijft veel te doen.  

We gaan de komende tijd de veranderingen in de beeld en geluid en de bediening daarvan doorvoeren, we hopen dit voor het single-toernooi klaar te hebben. Ben van der Valk heeft zich hiervoor ingezet, waarvoor dank. De hal wordt op 15 maart naar beneden gehaald. Het single-toernooi begint op 23 maart en duurt tot 3 april, er kan nog volop worden ingeschreven.

We doen ook samen met de voetbal (SVH) mee aan het projekt val op val af van Vitis Welzijn. We stimuleren hiermee kinderen om te sporten en fitter te worden. We zullen hier later apart verslag van doen. We kruipen langzaam uit de winter en kijken uit naar de competities.

Zelf ga ik meedoen aan de voorjaarscompetitie, voor mij de eerste keer. Ik ben benieuwd !!!

Voor de nieuwe leden is er op 6 maart het debutantentoernooi, erg leuk om kennis te maken met elkaar en de club. Meedoen is belangrijker dan winnen…………………

Ik nodig alle leden ook weer uit voor de Algemene ledenvergadering op 4 april 2016. Ik hoop jullie echter voor die tijd veelvuldig te zien op ons park.

Met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden