tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

DSC 4037Voor de KEC begon het invitatietoernooi al op 31 augustus. We hadden de weken ervoor verschillende spullen opgehaald en aankleding aangekocht. We begonnen maandag met een groot koppel en hadden al weer veel gedaan om het park naar het thema aan te kleden. We hadden weer mooie borden, een mooie auto, een mooie caravan en veel diverse versieringen. Na 2 dagen zag het park er weer super uit en kon het invitatietoernooi beginnen.

We startte vrijdag direct met slecht weer, veel regen. We hadden vrijdag een goede start met DJ Berry Mulder. Het was een gezellige avond, maar door het slechte weer konden er weinig wedstrijden worden gespeeld. In de kantine was het wel lekker druk en kon de DJ goed zijn gang gaan. De dagen erna was het weer gelukkig weer een stuk beter en konden er veel wedstrijden gespeeld worden, zodat het schema niet in de klem liep.

De donderdagavond hadden we weer de vertrouwde sponsoravond. We hadden veel aanmeldingen en startte de avond met lekkere hapjes. Na 21:00 uur kwam de DJ op gang en werd het nog een gezellige avond die ook nog in de late uurtjes eindigde. Nadat iedereen klaar was met tennissen werd er nog aardig gestampt op de dansvloer.

tennis tennis1

Tennis4  Tennis3

(meer foto's? kijk op de website)

Vrijdag hadden we de playbackshow nieuw in leven geroepen. We hadden een daverend optreden van "sister act". Deze avond konden er weer veel wedstrijden worden gespeeld en konden we ons op gaan maken voor de zaterdag en zondag van het invitatietoernooi. Voor de zaterdag stonden er weer veel wedstrijden op en het werd later in de avond steeds drukker op het park. Rob en Carlo.nl kwamen optreden wat weer veel mensen trok. Ze kwamen lekker laat waardoor iedereen er van kon genieten toen ze in de kantine begonnen. Rob was wat grieperig, maar ging er helemaal voor en maakte de avond helemaal uit. Het was druk en gezellig, wederom een zeer geslaagde avond die DJ SOL eindigde.

Zondag, finale dag en werd er weer vroeg gestart met de wedstrijden. De kantine zag er spik en span uit, waarvoor dank aan de parkbeheerders!!! Er werden nog een hoop wedstrijden en halve finales gespeeld voordat er gestart kon worden met de finales. Buienradar gaf al aan dat het nattig zou worden en kreeg ook gelijk. Dit was erg jammer, maar gelukkig konden de wedstrijden afgemaakt worden. Om 20:00 uur was er een wolkbreuk en stonden de banen helemaal blank en was het de vraag of het vuurwerk nog wel door kon gaan. Dit kun gelukkig nog wel doorgaan en werd na de prijsuitreiking afgestoken. Het was tijdens de prijsuitreiking lekker druk in de kantine en hierna ging iedereen naar buiten om het vuurwerk te zien en van de muziek te genieten. Het was weer een mooi toernooi. We willen weer alle bardienstmedewerkers en andere vrijwilligers die hebben geholpen bedanken. Iedereen bedankt en weer tot volgend jaar.

DE KEC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden