tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapHet invitatietoernooi 2015 zit er op !!!!!!!

Veel mensen hebben na het natte begin op vrijdag  4 september de weg gevonden naar ons prachtig versierde en altijd sfeervolle park.  In de weken voorafgaande aan het toernooi wordt er veel  verlangd van alle vrijwilligers. Hoe mooi is het dan,  dat veel zaken op zijn plek vallen tijdens dit voor TCH zo belangrijke evenement.  Het is toch een mooi  visitekaartje van onze club.

Het programma was  niet mis : een goed bezochte sponsoravond, een minder bezochte burenavond, een knallende Sister-act op de vrijdag, Rob en Carlo op zaterdag en vuurwerk op zondag. De disco van DJ Sol was er woensdag t/m zondag, en elke avond was het gezellig druk en ging het tot in de late uurtjes door. Dit alles met een prima humeur bij onze leden en hun gasten. Veel mensen van buitenaf hoor je over de gezelligheid rondom de sportieve prestaties.  Die identiteit past als een jas bij onze club.

De goed geoliede Technische Commissie verdient een dikke pluim voor de strakke organisatie, hun aanwezigheid en flexibele houding. De redactiecommissie chapeau  voor het boekje, de foto’s op de site en de communicatie. De Kantine Evenementen Commissie  een groot compliment  voor de aankleding, de organisatie van de bardiensten en de muzikale omlijsting. Duim omhoog voor de parkcommissie voor alle zaken op en rond het park, en voor het begeleiden van het prachtige afsluitende vuurwerk. De beheersters Danielle en Jeanet veel dank voor hun elke-dag-stralende-lach, ook na het elke ochtend maar weer schoonmaken van de bende van de avond ervoor. De Jeugdcommissie hulde voor de schmink en het vermaak van de kinderen op zondag (veel complimenten gehoord). De Sponsorcommissie voor de sponsoravond en het vernieuwen van de loterij met mooie prijzen (elke dag  uitverkocht).  

Maar bovenal dank aan jullie, onze leden, voor het meedoen en voor het gezamenlijk laten slagen van de 26e editie van het invitatietoernooi.

Op naar nummer 27, eerst maar eventjes bijkomen……………….

Met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter  

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden