tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Een tijdje geleden werd ik (Berry) gebeld door de KEK Jeffry Ammerlaan met het verzoek of ik voorzitter van de jury wilde worden. Ook twee mede juryleden mocht ik opzoeken.Zo gezegd, zo gedaan. Nadat ik had ingestemd, ging ik op zoek naar 2 gezellige doch kritische juryleden en heb deze (dames ) gevonden.

Deze 2 juryleden waren Chantal Vijverberg en Karin Steekelenburg. Ik mocht op de avond van het optreden vrijdag 11 september tussen hun in zitten. Ik had van tevoren beoordelingsformulieren gemaakt en waren op alles voor bereid. Op maandagavond 7 september had ik ingeschreven voor 5 kansen in de loterij. Laat ik nu twee prijzen hebben gewonnen. Één van de prijzen was een bon voor portie bitterballen (in te leveren tijdens het Invitatietoernooi) dat was geen punt want de juryavond was een uitgesproken gelegenheid DUS LAAT DE VOORSTELLING MAAR BEGINNEN.

De eerste act was gelijk de laatste maar bestond gelukkig uit wel 8 personen. 3 Personen vielen extra op door hun goed getimde uitspraak en de gelijk  gezongen tekst en danspasjes. In onderling overleg hebben wij de winnaars gekozen en dat waren Elvera van Marrewijk, Debby van Kester en Daniëlle van der Voort. Zij ontvingen een fles wijn naar keuze. De deelname van het geheel viel duidelijk tegen maar de ” Sister Act “ optreden maakte wel veel goed. 

Jury voorzitter Berry Hendriks

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden