tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

DansenWat hebben we er weer naar uit gekeken, HET toernooi van het Westland.
Het begon gelijk goed voor ons als organisatie, gelijk op de eerste dag kijken of we het om-plannen nog niet verleerd waren. We hadden maar 8 van de 28 geplande wedstrijden kunnen spelen door een wolkbreuk op de eerste vrijdag. Maar met de medewerking van de deelnemers zijn ze allemaal nog het eerste weekend gespeeld. Zo waren we begonnen met regen, en zo zijn we ook geëindigd! En alles daar tussen... tja.


Het was weer gewoon een ouderwets invitatietoernooi zoals we gewend zijn, veel deelnemers, mooie wedstrijden, strijd, en vooral waar het allemaal om draait : gezelligheid!! Alles klopte: park mooi aangekleed, barpersoneel top, banen in super conditie, en een dagelijkse loterij! 

Want gezellig was 't, op de baan werd gestreden tot kapotte knieën aan toe, maar zodra de uitslag was doorgegeven aan ons, klonken proostende glazen en gelach tot in de kleine uurtjes. Zo hier en daar werd ook nog een dansje gewaagd, iets wat wij als TC zijnde ook wel konden waarderen.

Zo werd het nog wel eens vroeg in de ochtend voordat het alarm erop ging, en ik heb het gevoel dat ie niet veel later er door de dames Jeanet en Daan er alweer werd afgehaald, de volgende dag was alles weer picobello in orde om onze volgende gasten te verwelkomen.

Na de prijzenuitreiking en na een schitterend vuurwerk mogen kijken, klein dansje erna nog gedaan, en toen zat het erop. Het was voorbij!!! Voor  't eerst weer sinds een paar jaar dat nu het invitatietoernooi ook echt de afsluiter is van onze toernooien. We hebben genoten, en willen iedereen hartelijk danken voor hun inzet en begrip als er een wedstrijd verplaatst diende te worden. Graag zie we jullie weer in grote getalen volgend jaar op onze toernooien verschijnen.

namens de TC, bedankt iedereen! 

Ferry

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden