tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd Knaap

 

Het single-toernooi is net achter de rug; voor mij persoonlijk was het geen succes met 3 dik verloren partijen, maar ik heb wel heerlijk gespeeld !!  Gelukkig hoorde ik  van meerdere mensen (behalve Rien), dat winnen niet het allerbelangrijkste is..…..plezier in het spel, respect voor elkaar,  op en buiten de banen gezelligheid, dat is waar TCH in uitblinkt.  En dat is iets wat we moeten koesteren.

Het thema voor ons jaarlijkse invitatietoernooi is bekend :  “ we all love the 80’s and 90’s” !!

Begin jaren ‘80 zat ik op de middelbare school en ging ik met grote vreze richting de eindexamens, einde  puberteit en begin volwassenheid. Eind jaren ’90 was ik  getrouwd met Judith en waren we de gelukkige  ouders van 2 kinderen, Mick en Jill.  Je zou kunnen zeggen  :   We loved the 80’s and we lived the 90’s………..elke leeftijd heeft wat dat betreft haar eigen persoonlijke herinneringen; de fase waar onze kinderen nu inzitten, is voor ons verleden tijd. We leven in het heden, maar wat is geweest heeft ons wel gemaakt tot wie we zijn. Ik zal dan ook voor het invitatietoernooi van dit jaar iemand uitnodigen, waar ik goede herinneringen aan heb. Zoek een leuke tennispartner en  schrijf je op tijd in. Dit toernooi is altijd het hoogtepunt van ons tennisjaar, waar velen aan mee willen doen !!

 

Voor  jongere tennissers  onder ons zijn de jaren ’80 en ’90 misschien niet de meest aansprekende jaren. Toch zie je  veel uit die tijd weer terugkomen.  Oordeel zelf en volg  de link naar het overzicht van  de belangrijkste zaken en personen uit  de  jaren ’80 en ’90 :

http://nl.wikipedia.org/wiki/1980-1989  en http://nl.wikipedia.org/wiki/1990-1999

De eerste voorbereidingen  voor de aanleg van de minibaan en oefenmuur zijn gedaan; de vorming van de bouwcommissie krijgt gestalte, tekeningen worden geperfectioneerd en het vergunningtraject is in beeld. Ook zijn we al weer bezig met de indeling van de Revaho-hal, en de bijbehorende competities.

Het kontrakt met tennisschool Burgersdijk wordt verlengd, we zullen ons voor de komende 6 jaar aan elkaar verbinden. We zijn zeer tevreden over de samenwerking, en  spreken op deze wijze het vertrouwen  uit naar de toekomst. Leraar Richard van der Spek is zeer aktief, hij past goed bij onze club en heeft op het single-toernooi ervaren hoe goed hij les geeft..…..

Er gebeurd dus weer voldoende op en rond TCH. We kunnen hierbij altijd hulp gebruiken.  Als je zin hebt om iets te doen voor de club, meldt je dan aan bij mij of 1 van de commissieleden. Dat kan zijn voor een 1-malig iets, voor een project, ja zelfs structureel…….. voel je niet verplicht, maar vele handen maken wel het werk lichter. En de ervaring is, dat het ook nog leuk is om te doen.

Hiermee sluit ik af voor nu, ik wens iedereen  veel zon,  sportiviteit, goede examenuitslagen en  een bijzonder fijne vakantie !!

Met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden