tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapOp maandag 30 maart jl.  was de Algemene Ledenvergadering bij TCH. Voor mij de eerste die ik als voorzitter mocht meemaken. Er waren  45 leden  aanwezig, die met aandacht de vergadering hebben gevolgd en mede vorm gegeven. Een belangrijk agendapunt was het voornemen tot aanleg van een minibaan met tennismuur, zoals ook was aangekondigd op de website en via de social media. Robbert  heeft hier veel tijd ingestoken en hij had een gedegen begroting opgesteld, met een gedetailleerde tekening.

Uiteraard werden er vragen gesteld, waarbij enkele aanbevelingen nog verder zullen worden uitgewerkt om tot het beste resultaat te komen. De leden stemden unaniem voor het plan, zodat de bouwcommissie gevormd kan gaan worden. Robbert riep de leden op zich bij hem  te melden, als je in deze commissie wilt gaan zitten. Hoe meer we zelf kunnen doen ter voorbereiding, hoe beter de kosten beheerst kunnen worden.  Dus : als je denkt :” dat is wat voor mij” , meldt je dan aan bij hem. Ook werd financieel verslag gedaan door Jolanda, en zoals altijd was dit prima verzorgd en verleende de kascommissie decharge voor het gevoerde beleid. We zoeken nog 1 lid voor de kascontrole voor volgend jaar, deze kan zich bij het bestuur melden. Het is een taak van een paar uur in een jaar, valt mee dus.

Rien deed verslag namens de parkcommissie, en gaf aan  dat er wat schilderwerk gedaan zal gaan worden, en dat ook de entree zal worden aaangepast i.o.m. de gemeente. Ronald deed het woord namens de K.E.C. en Robbert namens de T.C., dit zijn 2 commissies, die het altijd erg druk hebben maar veel prima werk afleveren.

Erna werkte zich zoals altijd op de achtergrond in het zweet als secretaris om alles goed te notuleren. Ze doet dit al 9 jaar en heeft te kennen gegeven het stokje te willen doorgeven, als er zich iemand aandient. Ik nodig jullie uit te solliciteren, als je het leuk vindt of er meer over wilt weten.

We namen  afscheid van Fred Tanke, en werd Diana Stijger tot voorzitter van de Redactiecommissie benoemd. Berry Hendriks nam afscheid van de sponsorcommissie, en gelukkig hebben we Alex van Dam bereid gevonden die taak over te nemen.  Ank ten Have heeft na vele jaren te kennen gegeven te stoppen met de organisatie van de damescompetitie op dinsdag en donderdag. We zoeken nog een vervanger voor haar. 

Fred,Berry en Ank : heel hartelijk bedankt voor jullie vele jaren van inzet voor onze club !!  Diana en Alex : welkom in het bestuur !!

Na het sluiten van de vergadering werd er nog wat nagepraat, en met een goed gevoel keerden we huiswaarts.

Veel tennisplezier de komende tijd !!

Met vriendelijke groet,

Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden