tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

IMG 7221Toen ik de uitnodiging binnen had voor onze vrijwilligersavond van TCH en wist dat er een quiz gedaan werd, heb ik een selectiebureau ingeschakeld om een passend team te vormen en dat was gelukt. Het team Smashcourt 1 is geboren en bestaat uit: Berry & Leny Hendriks, Anneke van Dornen, Robert Jan van Beek en Judith van der Knaap. Een week trainingskamp was budgettair niet haalbaar maar ons team was zeer gemotiveerd.

Tijdens de quiz vulden wij elkaar goed aan, wat resulteerde in de EERSTE PLAATS met 45 en een halve punt wonnen wij de quiz 2015. Alle andere teams zijn verslagen en vernederd. De hoofdprijs was niet conform onze verwachtingen want op een mooie cruise reis was gerekend maar als jullie ons zien spelen met nieuwe ballen dan weet je gelijk onze prijs.

Onze vaste medewerkers/baanbeheerders hebben in samen werking met de KEC de avond prima verzorgd dus wij kwamen niets te kort. De opkomst van de vrijwilligers viel wat tegen maar dat verhoogde onze scoringskansen met de quiz.

Het wat een geslaagde avond en wij bedanken de organisatie.

 

Op eigen titel geschreven,

Berry Hendriks

 
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden