tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd Knaap

Het eerste halfjaar als voorzitter van TCH zit erop. Soms begin je aan een klus zonder te weten, wat er op je pad komt. Er zijn veel zaken, waar ik voor het eerst mee te maken kreeg. Een aantal zaken, die de afgelopen tijd zijn gepasseerd of die nog lopen zijn :

Er is grotere capaciteit gekomen voor het koelen van drank in de vorm van de aanschaf van enkele koelkasten. Op het gebied van de muziek zijn een aantal aanpassingen gedaan.

 

  

De wall of fame (fotomuur) is tijdens het invitatie-toernooi onthuld en er gaf vele positieve reacties. De oude bestuurskamer zal deels worden aangepast, voor opslag en  om als archief te kunnen dienen. Dit is een aantal malen uitgesteld, maar moet voor het einde van dit jaar laar zijn.

We hebben een aanzet gegeven om het beleid ten aanzien van de REVAHO-hal te verduidelijken; de invulling van de hal-uren en  het wegwerken van de wachtlijst hebben heel wat uren gevergd. Ook een begripvolle houding van leden (en niet leden die huren) zorgt ervoor, dat we verder kunnen in de toekomst. Verder is de differentiatie in de uurtarieven licht aangepast.

Het spelenderwijs kennismaken met de sport voor de jongere jeugd was een succes en haalde zelfs de regionale krant; chapeau voor de organisatie!! Er is overleg geweest tussen een aantal jeugdcommissies in de regio. Hieruit volgt de opzet van regionale tennisavonden voor de jeugd, elke keer op een ander park. Zo kan ook onze jeugd kennismaken met andere talenten en nog enthousiaster de tennissport beleven. Houdt de website in de gaten voor data. De jeugdcommissie is zeer actief, wat van groot belang is voor TCH.

Er zijn gesprekken met de gemeente gaande om de entree van het park iets te verleggen, zodat de ingang beter zichtbaar en toegankelijker wordt. Ook willen we  een oefenmuur aanleggen op een nader te bepalen plek. Dit vergt enige tijd, maar er zit wel schot in. We zijn in gesprek met Vitis Welzijn om te kijken, wat zij en TCH voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van welzijn, sociale betrokkenheid, multifunctionaliteit en vrijwilligersbeleid.

De klokken in de REVAHO-hal zullen nog een uur worden teruggezet ivm de wintertijd……….

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden