tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

De tijd gaat snel, zo ben je blij dat het eerste voorjaarszonnetje doorkomt en zo staat de eerste hittegolf voor de deur. Maar de jaren vliegen ook om! En hierbij staan we dit jaar stil bij alweer de 25e editie van het welbekende Invitatietoernooi. Wat begon met zomaar een leuk toernooitje met als afsluiting wat restantjes vuurwerk van de plaatselijke middenstander, is uitgegroeid tot een waar festijn met een thema, begrotingen, draaiboeken, optredens, sponsoravond en professioneel vuurwerk.
Deze 25e jaargang is 'De TCH reunie' dan ook ons thema en maken we er één grote feest van door stil te staan bij alle hoogtepunten uit die 25 jaar. Weet u het ook nog, die gezellige avonden tijdens de 'apres-ski' editie, met z'n allen dansend op die picknickbanken. Of die mooie koe uit de 'Ik hou van Holland' aankleding, u zult het dit jaar allemaal weer opnieuw mee gaan maken. Zo komt zelfs de altijd gezellige mosselavond terug, inclusief Sjakie!
Het Invitatietoernooi is van vrijdag 5 t/m zondag 14 september, dit jaar hebben we op de finaledag gelukkig geen concurrentie van Rondje Poeldijk of Ride for the Roses, dus ook u kunt dit jaar weer meedoen in de mix of de dubbel. Juist als u al een paar jaar niet meer heeft meegedaan zouden wij het zo leuk vinden als u uw oude maatje weer opbelt en samen weer gezellig een balletje mee slaat, net als toen... Voor het vermaak buiten de lijnen is het programma zo goed als rond met o.a. Hollandse karaoke, een heuse Apres-Ski avond en de mosselavond op de 2e vrijdag. Op zaterdagavond komt de succesband No Comment weer een grandioos optreden geven en op zondag uiteraard het vuurwerk. Genoeg redenen om het een geslaagd toernooi te laten worden, door ook in te schrijven helpt u ook mee om er een succes van te maken!
 
Tot dan!
 
De KEC
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden