tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein


Hans vd KnaapVoor de meesten van ons breekt de vakantietijd aan. Zo ook voor mij, en terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik zeggen, dat er weer veel is gebeurd. Ingrijpende en verdrietige zaken, maar ook  plezierige en waardevolle momenten wisselden zich af.  Op sommige momenten wil je het liefst vooruit in de tijd, en er zijn periodes, dat je het liefst een poosje terug gaat naar de jaren van onbezorgdheid en heel veel lol. Als je 16 bent, verlang je weleens terug naar de tijd van de basisschool. Op je 26e ben je nog eens graag die jongen of meid van 16. Bij je 36e levensjaar kijk je naar voren, maar wat achter je ligt speelt daarbij altijd een grote rol. Bij 46 jaar wordt je al langzamer en gaan de spiertjes pijn doen, dat was vroeger wel anders………op je 56e voel je je nog jong, maar is dat ook zo ??? Bij 66 zie ja al opa’s en oma’s opduiken, die op hun 76e dit nog steeds zijn……en opa’s en oma’s hebben het altijd over die goeie ouwe tijd.

Kortom : hoe jong of oud we ook zijn, iedereen  verlangt weleens naar vroeger. Dit brengt me automatisch op het grootste jaarlijkse evenement van TCH, het invitatietoernooi.

Er is gekozen voor het thema van de reünie. Reünie betekent volgens wikipedia het volgende :

Een reünie is een bijeenkomst van mensen die in het verleden vaker samen zijn geweest en toen een groep vormden, maar nadien uit elkaar zijn gegaan. Redenen om een reünie te houden kunnen variëren, maar vaak spelen nostalgie of een speciale gebeurtenis zoals een jubileum een rol.

Het lijkt mij een prima gelegenheid om mensen uit te nodigen een kijkje te komen nemen op ons complex, en eens bij te praten met elkaar. Inviteer mensen, die je een tijdje uit het oog bent verloren, of die je bij de club wilt halen, of gewoon voor de gezelligheid. De KEC is druk bezig met de voorbereidingen, laten we er met zijn allen een fantastisch evenement van maken.

Ik wens u een in alle opzichten zonnige vakantie !!!

Met vriendelijke groet,

Hans, uw voorzitter

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden